Over

Foto Nils Roemen gemaakt door Henk-Jan Winkeldermaat(Foto door Punkmedia)

We leven in een wereld van overvloed, helaas ligt er teveel op de verkeerde plek onbenut te wezen. Door slim om te gaan met deze sociale overwaarde, mensen, ideeën, en bronnen en deze effectief te verbinden wordt bergen verzetten makkelijker dan ooit tevoren.

Ik ben manisch positief, raak regelmatig de kluts kwijt en denk dat het wél kan als je op de juiste manier mensen en bronnen weet te verbinden. Ik trek niet aan dooie paarden en steek mijn energie graag in  waardevolle initiatieven.

Een paar van mijn initiatieven zijn Durftevragen en De Waarmakerij, overwaarde tafels. De laatste 2 projecten hebben we gerealiseerd zonder dat daar een cent in is omgegaan. Dat kan dus!!!

Ik denk graag met je mee als je ook bouwt aan een mooiere, duurzamer wereld, als je op je bek durft te gaan, als je nieuwsgierig bent hoe je met minder geld toch meer voor elkaar kan krijgen. Dus ik zou zeggen: Durftevragen! Gelukkig zijn er al heel veel gave inititatieven daardoor ben ik best wel druk. Ik reageer dus niet altijd snel op mail en verzoeken, het is handig om dat nu al vast te weten. Ook handig om te weten is dat ik werk met waardebepaling achteraf.
Neem gerust contact op via een van deze kanalen: Contact 

 

 

 

Comments are closed.